• maatkast slaapkamer / badkamer
  • maatkast slaapkamer met schuifdeur
  • maatkast
  • inloopdressing
  • open dressing
  • dressing maatkast

Dressing op maat / Maatkast kopen ?     Vraag GRATIS een offerte aan!

BETAALBAAR MAATWERK.

Zowel voor de badkamer, keuken, slaapkamer of bureau  maken wij uw maatkast.

Of het nu gaat om een badkamermeubel, een keukenkast, een kast onder een schuine wand, een dressing, ... voor elk project heeft sani en keukendecor de juiste oplossing.

Een uitgebreide keuze van materialen, accessoires en afwerkingen, ook bieden we een uitgebreide keuze aan in kleuren zowel in ral kleuren als houtstructuren.

 

DRESSING OP MAAT of MAATKAST :

- Maatwerk van A tot Z.

- Maatwerk bied een oplossing voor alle projecten.

Een maatkast of dressing op maat met schuifdeuren is ruimtebesparend en uiterst functioneel.

- De kwaliteit is gegarandeerd in alle opzichten en tal van accessoires maken van uw gedroomde maatkast een verbluffend resultaat.

- Of toch voor een dressing op maat gaan in de slaapkamer, u tovert een ruimte om tot een fraaie en héél praktische maatkast.

- Een dressing op maat wordt vaak zonder deuren geplaatst. Zo heeft u in één oogwenk een volledig zicht op uw hélé garderobe! Zelfs een kleine ruimte komt in aanmerking voor een dressinguitvoering.

WIE ZIJN WE ?

Met een ervaring van meer dan 40 jaar is sani en keukendecor uitgegroeid tot dé specialist voor het ontwerpen en plaatsen van jouw dressing op maat of maatkast. Ook als je op zoek bent naar een ingebouwde dressing of maatkast onder een schuin dak en onder een trap, creëren wij voor jou je droomkast.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en vooral zeer kwalitatieve service krijgt u bij Sani en keukendecor steeds een unieke opbergoplossing.

WAAROM ?

-Sani en keukendecor Waasmunster kiest resoluut voor de afwerking van uw maatkast voor meest deest duurzame materialen.

- U kan genieten van een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken.

 

Een maatkast of dressing op maat is een ingebouwde ruimte in een huis die wordt gebruikt als opslagruimte. Meestal bevinden zich aan alle wanten kastplanken, wél of niet voorzien van een schuifdeur.Wanneer de kast als kleerkast wordt gebruikt en de ruimte groot genoeg is zichzelf te verkleden kan zich in de dressing op maat een spiegel bevinden.Een maatkast waar men niet kan in lopen wordt een vaste kast genoemd. De inloopkast en de vaste kast zijn beide afgesloten door middel van een 'gewone' kamerdeur. Het zijn dus qua vorm geen kasten in de traditionele betekenis, wel qua functie. De vaste kast komt vooral voor in huizen gebouwd in de 20e eeuw. In de tegenwoordige bouw komen ze niet meer voor — inloopkasten des te meer

 

Foto´s