sani-keukendecor-keuken-1
sani-keukendecor-keuken-2
sani-keukendecor-keuken-3
previous arrow
next arrow

Wil je van de keuken de eyecatcher van je woning maken? Bij Sani & Keukendecor zit je goed voor een professionele keukenrenovatie. Bovendien geniet je van een verregaande flexibiliteit. Zo kan je ervoor kiezen om de werken helemaal aan ons over te laten, zodat je je hier zelf helemaal geen zorgen over hoeft te maken. Het is echter ook mogelijk om alle kwalitatieve materialen bij ons aan te schaffen, gecombineerd met gericht advies. Zo kan je vervolgens zelf aan de slag met de plaatsing.

Bij Sani & Keukendecor werken we uitsluitend met topmerken, waardoor je vele jaren van je vernieuwde keuken kan genieten. Dit zowel voor het meubilair en de tegels als voor alle keukentoestellen. Het is ons doel dat je ook vele jaren later tevreden terugblikt op de keukenrenovatie.

Na de opmeting van jouw keuken, voorzien we bij de offerte een professioneel 3D-ontwerp. Zo weet je perfect wat te verwachten van je keukenrenovatie. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom om de offerte te bespreken en de perfecte keuzes te maken.

Zelfplaatsing

Wij leveren bij jou thuis en bezorgen een duidelijke handleiding.

Stappenplan bij plaatsing door Sani & Keukendecor

Wij komen graag vrijblijvend bij jou thuis langs om alle details te bespreken en de correcte opmetingen te doen. Wij voeren alle werken uit van A tot Z. Uw project, onze zorg.

Gratis offerte op maat

Wenst u een gratis prijsofferte voor uw badkamer, keuken, maatwerk of totaalproject?
Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.
Vraag ze hier nu aan!