sani-keukendecor-badkamer35
sani-keukendecor-badkamer22
sani-keukendecor-badkamer33
sani-keukendecor-badkamer34
previous arrow
next arrow

Een totale renovatie van uw badkamer, van A tot Z? Daarvoor ben je aan het juiste adres bij Sani & Keukendecor. Enerzijds kan je bij ons terecht om de werken volledig te laten uitvoeren, van de uitbraakwerken tot de verfijnde afwerking. Anderzijds zijn ook handige Harry’s welkom bij ons. Het is namelijk mogelijk om alle materialen – betaalbaar maatwerk inclusief – bij ons aan te kopen.

Wij gaan tijdens de badkamerrenovatie voor een totaalservice, helemaal op maat van jouw wensen. Badmeubels, douches, ligbaden, hydromassages, kranen, accessoires, toiletten, stoomcabines, radiatoren, infraroodcabines tot zelfs de tegels en vloeren. Wie samenwerkt met Sani & Keukendecor, kiest voor een badkamerrenovatie die helemaal af is.

Bij Sani & Keukendecor werken we uitsluitend met kwalitatieve topmerken. Daardoor kunnen wij je ook tien jaar garantie bieden op een badkamerrenovatie. Wij komen de ruimte zelf opmeten bij jou thuis en voorzien bij de offerte een 3D-ontwerp. Zo weet je voor de uitvoering van de werken perfect hoe je gedroomde badkamer er zal uitzien.

Zelfplaatsing

Wij leveren bij jou thuis en bezorgen een duidelijke handleiding.

Stappenplan bij plaatsing door Sani & Keukendecor

Wij komen graag vrijblijvend bij jou thuis langs om alle details te bespreken en de correcte opmetingen te doen. Wij voeren alle werken uit van A tot Z. Uw project, onze zorg.

Gratis offerte op maat

Wenst u een gratis prijsofferte voor uw badkamer, keuken, maatwerk of totaalproject?
Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.
Vraag ze hier nu aan!