sani-decor-maartwerk-9
sani-decor-maartwerk-8
sani-decor-maartwerk13
previous arrow
next arrow

Je woning of bedrijfsgebouw echt een eigen toets geven, dat doe je met meubilair op maat. Bij Sani & Keukendecor kan je terecht voor betaalbaar maatwerk én een enorme flexibiliteit. Zo hebben we een uitgebreide keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen, maar creëren we ook tal van verschillende producten op maat.

Badkamermeubilair, keukenkasten, een dressing op maat, kasten voor een slaapkamer of bureau … De lijst met ons maatwerk oogt quasi eindeloos. Steeds garanderen wij topkwaliteit én een gebruiksvriendelijk ontwerp. Een maatkast of dressing met schuifdeuren is bijvoorbeeld ruimtebesparend en dus uiterst functioneel. Op die manier denken we steeds met jou mee.

Sani & Keukendecor heeft tientallen jaren ervaring in maatwerk. Als blijk van de kwaliteit die we bieden, geven we dan ook tien jaar garantie op de uitgevoerde werken. Zo weet je zeker dat je dressing op maat of ander maatwerk voor vele jaren dienst kan doen.

Stappenplan bij plaatsing door Sani & Keukendecor

Wij komen graag vrijblijvend bij jou thuis langs om alle details te bespreken en de correcte opmetingen te doen. Wij voeren alle werken uit van A tot Z. Uw project, onze zorg.

Gratis offerte op maat

Wenst u een gratis prijsofferte voor uw badkamer, keuken, maatwerk of totaalproject?
Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.
Vraag ze hier nu aan!