Over ons

Sani & Keukendecor is een van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair en keukens in de regio. We werken uitsluitend met topmateriaal en bieden een service en begeleiding die nauwelijks te evenaren is.

Sani & Keukendecor is een familiezaak met een sterke reputatie die steunt op meer dan 40 jaar ervaring. Menselijke warmte en respect staan bij ons centraal, en dat voel je zodra je bij ons binnenstapt.

Wij zijn gespecialiseerd in grondige renovaties. We kijken samen met de klant welke materialen en uitvoeringen best in het project passen en streven naar een realisatie binnen de 14 dagen.

Showroom

Voor opmetingen en advies komen onze vakmannen graag bij jou thuis, maar uiteraard zijn klanten ook meer dan welkom in onze showroom. Bij ons in Waasmunster ontdek je de verschillende mogelijkheden binnen het moderne badkamer- en keukendesign en maak je kennis met de meest geavanceerde technieken.

Zo kan je nóg beter de perfecte keuze maken, rekening houdend met je persoonlijke smaak en het budget. Uiteraard kan je in de showroom steeds op vrijblijvend advies van ons team rekenen.

Plaatsing

Onze professionele plaatsers zijn vakmannen en op de hoogte van alle nieuwe technieken en methodes om u perfect van dienst te kunnen zijn. Naast een team voor renovatie hebben we ook een eigen onderhoudsdienst.

Zelfplaatsing

Wij leveren bij jou thuis en bezorgen een duidelijke handleiding.

Stappenplan bij plaatsing door Sani & Keukendecor

Wij komen graag vrijblijvend bij jou thuis langs om alle details te bespreken en de correcte opmetingen te doen. Wij voeren alle werken uit van A tot Z. Uw project, onze zorg.

Gratis offerte op maat

Wenst u een gratis prijsofferte voor uw badkamer, keuken, maatwerk of totaalproject?
Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.
Vraag ze hier nu aan!