Kasten op maat

Badkamermeubilair op maat voor een frisse look

Wil je jouw badkamer omtoveren tot een luxueuze en functionele ruimte? Bij Sani & Keukendecor begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Onze op maat gemaakte badkamer kasten zijn ontworpen om perfect aan jouw wensen te voldoen. Van stijlvolle wastafelkasten tot praktische opbergoplossingen, wij zorgen voor een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch.

Keukenkasten op maat die indruk maken

Een keuken is het hart van elk huis en verdient daarom speciale aandacht. Bij Sani & Keukendecor bieden we maatwerk keukenkasten op maat die jouw keuken tot een echte eyecatcher maken. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of een klassieke, warme uitstraling, wij hebben de expertise om jouw droomkeuken te realiseren. Onze vakmannen zorgen voor een naadloze installatie, zodat jij kunt genieten van een keuken die zowel functioneel als esthetisch is.

Dressing op maat voor optimale opbergruimte

Een op maat gemaakte dressing zorgt ervoor dat jouw kleding en accessoires altijd perfect georganiseerd zijn. Wij ontwerpen dressingkasten op maat die niet alleen voldoende opbergruimte bieden, maar ook stijlvol en uitnodigend zijn. Of je nu een ruime inloopkast wilt of een compacte oplossing voor een kleinere ruimte, wij denken met je mee en leveren maatwerk dat aansluit bij jouw behoeften en smaak.

Meubilair op maat voor elke ruimte

Bij Sani & Keukendecor beperken we ons niet alleen tot badkamers en keukens. Ook voor andere ruimtes in huis bieden we maatwerkoplossingen. Denk aan kasten op maat voor de woonkamer, een functionele werkplek in de studeerkamer of een opbergmeubel in de hal. Onze op maat gemaakte meubels zijn ontworpen om naadloos in jouw interieur te passen, ongeacht de stijl of grootte van de ruimte.

Contacteer ons voor meer info

Ben je klaar om jouw kasten op maat samen te stellen? Samen creëren we een kasten op maat die perfect passen bij jouw levensstijl en woning. Bij Sani & Keukendecor ben je verzekerd van een keuken renovatie die je verwachtingen overtreft. Ontdek hoe wij jouw keuken kunnen transformeren tot het hart van je huis. Wij zijn gevestigd in Waasmunster en werkzaam in regio West-Vlaanderen en Oost–Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, kortom overal bereikbaar in België!

Wens je meer info? Neem contact met ons op.