Totaalprojecten

Sani & Keukendecor, de expert voor al jouw totaalprojecten.

Wij zijn gevestigd in Waasmunster en werkzaam in regio West-Vlaanderen en Oost–Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, kortom overal bereikbaar in België!

Als je op zoek bent naar een volledige transformatie van jouw living, slaapkamer, keuken- of badkamerruimte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze totaalprojecten zijn ontworpen om jouw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Ofwel laat je alles door ons onder handen nemen, of misschien wil je graag zelf de verbouwing uitvoeren, wij helpen je hoe dan ook graag verder.

Eerst en vooral zullen we met jou samenzitten om jouw wensen en behoeften te bespreken. We willen weten wat jouw ideeën, stijlvoorkeuren en budget zijn. Op basis daarvan zullen we een gedetailleerd plan opstellen dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Ons team van ervaren professionals zal vervolgens aan de slag gaan met de realisatie van jouw totaalproject. We zorgen voor alles, van het slopen van de oude ruimte tot het installeren van nieuwe vloeren, wandtegels, sanitaire voorzieningen, verlichting en nog veel meer. We werken nauw samen met betrouwbare leveranciers en installateurs om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw project met de hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd.

Tijdens het hele proces zullen we regelmatig met jou communiceren om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de voortgang. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen.

Onze totaalprojecten zijn niet alleen bedoeld voor grote ruimtes. Ook als je compacte ruimtes wilt aanpakken kunnen we creatieve oplossingen bedenken om de ruimte optimaal te benutten. We geloven dat zelfs de kleinste ruimtes functioneel en stijlvol kunnen zijn.

Dus, of je nu droomt van een moderne keuken met strakke lijnen en hoogwaardige apparatuur, een gezellige living om te ontstressen, een rustgevende slaapkamer om van weg te dromen of een luxueuze badkamer met een ontspannende jacuzzi en elegant tegelwerk, wij staan klaar om jouw totaalproject tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en een ruimte te creëren waar je trots op kunt zijn.

Wens je meer info? Neem contact met ons op.